Verborgen saldi

Waarom zijn mijn saldi verborgen?

Revolut heeft een instelling 'Saldi verbergen', die je saldo wazig maakt wanneer je snel met je telefoon schudt of deze kantelt. Dit helpt je om je rekeningen privé te houden wanneer je ze in het openbaar bekijkt. Je kunt snel opnieuw met je telefoon schudden of deze kantelen om je saldo te tonen.

Deze instelling is standaard ingeschakeld, maar je kunt deze uitschakelen via de instellingen in de app.

Hoe kan ik de functie voor het verbergen van saldi in- of uitschakelen?

1. Ga naar je 'Profiel'
  2. Tik op 'Beveiliging en privacy'
  3. Schakel 'Saldi verbergen met een flipbeweging' in of uit