Wat moet ik doen in afwachting van de hernieuwde documenten?

We accepteren verschillende documenten, afhankelijk van je nationaliteit en het land waar je je hebt aangemeld.

Je kunt de lijst met de documenten die we accepteren in-app vinden op het scherm documentselectie. Ga naar 'Instellingen' → 'Persoonlijke gegevens' → 'Mijn identiteit verifiëren'.

Als je wordt gevraagd om je ID bij te werken omdat je documenten ongeldig of verlopen zijn en je een niet-standaard document hebt, kun je je document indienen door 'Ander verblijfsdocument' te selecteren op het scherm documentselectie.