Waarom heb ik een kleinere beloning ontvangen voor een doorverwijzing dan in de app werd geadverteerd?

Onze doorverwijzingscampagnes bevatten een willekeurige beloningsoptie, vergelijkbaar met een loterij, waarbij je één van de vijf aangewezen bedragen kunt ontvangen voor elke succesvolle doorverwijzing. Hoe hoger het bedrag, hoe kleiner de kans dat het wordt toegekend.

Bekijk de lijst met beloningen en de bijbehorende kansen in de algemene voorwaarden voor deze campagne via 'Start' → 'Profiel' → 'Uitnodigingen' → scroll naar beneden en klik op de 'algemene voorwaarden' onderaan het scherm.

Om je beloning te claimen, hoef je alleen maar lichtjes over de kaart in de app te krassen nadat je vriend alle stappen heeft voltooid.