Mijn vriend heeft geld toegevoegd, maar ik heb de beloning nog steeds niet ontvangen. Waarom?

Als de stap 'Geld toevoegen' als onvolledig is gemarkeerd in het gedeelte 'Uitnodigingen' van je app, kan dit zijn omdat je vriend:

• geen geld heeft toegevoegd aan zijn/haar rekening;
  • geld heeft toegevoegd op een manier die niet meetelt voor doorverwijzingen, waaronder Apple Pay,Google Pay, of overschrijvingen van andere Revolut-gebruikers.

Om deze stap te voltooien, moet je vriend vóór de deadline geld toevoegen met de kaart of via een bankoverschrijving.

Ga voor de Algemene Voorwaarden naar 'Verwijzingen' op het hoofdscherm → scroll naar beneden → Algemene Voorwaarden.