Hoe voltooi ik de stap 'Geld toevoegen'?

Je vriend kan geld toevoegen door te tikken op 'Geld toevoegen' op het startscherm en de instructies te volgen.

Om deze stap te voltooien, moet je vriend vóór de deadline geld toevoegen met de kaart of via een bankoverschrijving.

Als de stap 'Geld toevoegen' als onvolledig is gemarkeerd in het gedeelte 'Uitnodigingen' van je app, kan dit zijn omdat je vriend:

• geen geld heeft toegevoegd aan zijn/haar rekening;
  • geld heeft toegevoegd op een manier die niet meetelt voor doorverwijzingen, waaronder Apple Pay,Google Pay, of overschrijvingen van andere Revolut-gebruikers.

Ga voor de Algemene voorwaarden naar het hoofdscherm van 'Doorverwijzingen' → scrol naar beneden → 'Algemene voorwaarden'.