Hoe kan ik geld toevoegen aan mijn Revolut-app met Easy Bank Transfers?

Tik gewoon op de knop 'Geld Toevoegen', onder je saldo. Mogelijk moet je op je huidige geselecteerde methode om geld toe te voegen tikken om deze te wijzigen, kies dan de Easy Bank Transfer-methode om te beginnen.

Nadat je je bank hebt geselecteerd, word je doorgestuurd naar de app of website van je bank om de betaling te autoriseren en word je teruggestuurd naar de Revolut-app.

Nadat je het proces hebt voltooid, wordt je bank met naam en logo weergegeven als een opwaardeermethode op het scherm 'Geld toevoegen'. Als je geld wilt toevoegen van een andere bank, volg dan de stappen hierboven en selecteer een andere beschikbare bank.