Hoe kan ik EUR-overschrijvingen ontvangen op mijn Revolut-rekening?

Om EUR op je Revolut-rekening te ontvangen:

• Ga naar het 'startscherm' van je app;
  • Tik op de 'rekeningkiezer' onder je saldo
  • Selecteer de EUR-valuta waarin je je geld wilt ontvangen. Als je deze niet hebt, tik op 'Nieuw toevoegen' en selecteer het als je optie
  • Tik op 'Gegevens'
  • Selecteer 'Lokaal'

Gebruik de verstrekte gegevens (IBAN, BIC-code/SWIFT-code) en je naam om een overschrijving te starten vanaf de website of app van je externe bank. Je kunt de rekeninggegevens ook delen met de persoon of het bedrijf die je een betaling wil sturen.

EUR-overschrijvingen met de gewone SEPA-methode kunnen er tot 2 werkdagen over doen. Als de verzendende bank SEPA Instant ondersteunt, komt de overschrijving binnen enkele seconden aan.
EUR-overschrijvingen met SWIFT kunnen er 3-5 werkdagen over doen om op je rekening aan te komen.

Momenteel ondersteunen we geen overschrijvingen vanuit deze landen/regio's en valuta's. Tik hier voor meer informatie over het ontvangen van internationale overschrijvingen.