Hulp nodig?

Stel je vraag hieronder om antwoord te krijgen.

Blokkeer een andere Revolut-klant

Je kunt een Revolut-klant niet volledig verwijderen uit je Revolut-contacten. Je kunt echter op elk moment een andere Revolut-klant blokkeren. Die klant kan je dan geen berichten meer sturen, geen geld naar je sturen, geen geld van je ontvangen en je niet toevoegen aan Groepsuitgaven.

Blokkeer iemand in de app

  • Ga naar Betalingen in het onderste menu
  • Zoek en selecteer de Revolut-klant
  • Tik op hun profielpictogram in de rechterbovenhoek
  • Selecteer 'Blokkeren'

Als je ervoor kiest om de persoon te blokkeren, kun je dezelfde stappen opnieuw volgen om ze te deblokkeren.