Hoe kan ik een cadeau in contant geld ontvangen?

Cadeaus kunnen worden verzonden naar een Revolut-gebruiker of naar een persoon die geen Revolut-rekening heeft. Niet-Revolut-gebruikers kunnen de cadeaus echter alleen claimen als ze een Revolut-rekening openen. Wanneer iemand je een cadeau stuurt, word je in beide gevallen op de hoogte gesteld.

Voorlopig kunnen cadeaus niet naar een <18-rekening worden gestuurd.

Als je al een Revolut-rekening hebt

Je ontvangt een pushmelding en inboxbericht. Tik op de melding om de gepersonaliseerde cadeauverpakking te zien.

Om het cadeau te openen, draai je de verpakking van het cadeau om en tik je op 'Cadeau inwisselen'. Je kunt het cadeau ook zien door naar de Transactielijst van het tabblad 'Start' te gaan.

Als je nog geen Revolut-rekening hebt

Je ontvangt een melding via sms of e-mail, afhankelijk van de informatie die de afzender heeft ingevuld. De melding bevat stappen die je helpen om de app te downloaden. Zodra je de app hebt gedownload, kun je het ongeopende cadeau openen in de Transactielijst.

Wat gebeurt er als de ontvanger de Revolut-rekening niet opent om het geschenk te claimen?

Als de ontvanger geen Revolut-rekening opent, kan de afzender het geschenk annuleren, waardoor het geld automatisch wordt teruggestort op het saldo. Om het geschenk te annuleren, selecteer je het eenvoudigweg in de transactielijst en klik je op de knop 'Annuleren' .

Als een cadeau in contant geld niet werd geannuleerd en niet werd opgeëist door de ontvanger, vervalt het cadeau na 6 maanden.