Wat is Revolut Messenger en hoe werkt het?

Met Revolut Messenger kun je berichten sturen naar andere Revolut-klanten.

Om dit in te schakelen, ga naar 'Beveiliging & Privacy' in het gedeelte 'Profiel' en schakel 'Berichten met vrienden' in. Begin een chat door een vriend te kiezen, of door te zoeken naar een gebruiker in het gedeelte 'Overschrijvingen'.

Revolut Messenger werkt alleen als je ten minste één Revolut-overschrijving met de andere persoon hebt uitgevoerd of als je in 'elkaars lijst met telefooncontacten bent opgeslagen, en als je 'Betalingen met vrienden' hebt ingeschakeld in je instellingen voor 'Beveiliging & Privacy'.

Je gesprekken zijn beveiligd in overeenstemming met ons Privacybeleid.