Welke rekeninggegevens heb ik nodig om een bankoverschrijving te verzenden?

Afhankelijk van de valuta en het land vragen we om verschillende rekeninggegevens.

1. Selecteer Overschrijvingen in de menubalk onderin je app
  2. Tik op Nieuw
  3. Kies Bankontvanger.
  4. De vereiste gegevens worden weergegeven. Sommige velden zijn mogelijk optioneel.

Heb je de benodigde gegevens niet?

De ontvanger moet de ontbrekende informatie opvragen bij diens bank.

Stuur in plaats daarvan rechtstreeks naar een kaart

We ondersteunen rechtstreekse overschrijvingen waarbij alleen de naam en het kaartnummer van de ontvanger nodig zijn.

Stuur naar een kaart