Hoe kan ik controleren welke toeslagen zijn toegepast voor mijn valutawissel?

Je kunt alle relevante kosten in-app bekijken:

• vóór de valutawissel: je kunt eventuele toepasselijke kosten voor de wissel bekijken voordat je deze voltooit.
  • Nadat de valutawissel is voltooid: door de wissel waarvoor je de kosten wilt controleren te selecteren in de transactiegeschiedenis.

Bovendien kun je de kosten zien van elke kaartbetaling of opname bij een geldautomaat waarbij valuta’s werden gewisseld. Selecteer in de transactielijst de betaling of opname die je wilt controleren. Als er kosten in rekening zijn gebracht, worden deze weergegeven op een van de wisselacties.