Ontvangen en overschrijvenEdele metalen

Je kunt edele metalen ontvangen die door een andere Revolut-klant worden verzonden, maar je kunt geen edele metalen ontvangen die van buiten het Revolut-platform worden verzonden.

Je kunt ook edele metalen overdragen aan je vriend binnen onze app. Om dit te doen, ga naar de 'Overschrijvingen'-tab → selecteer iemand met een 'R' naast zijn/haar naam op je lijst met contactpersonen → tik op ‘Verzenden’. Voer het bedrag in dat je wilt verzenden, kies XAU, XAG, XPT of XPD uit de vervolgkeuzelijst en tik opnieuw op 'verzenden'. Je posities in edele metalen verschijnen dan onmiddellijk op de Revolut-rekening van je vriend!

We ondersteunen geen overdracht van exposure aan edele metalen naar rekeningen buiten het Revolut-platform.