Hoe wijzig ik mijn beleggingsstrategie in mijn Robo-Advisor-account?

Je kunt je beleggingsstrategie in de app wijzigen:

Selecteer 'Beleggen' in het onderste menu → 'Meer' → 'Instellingen' → onder 'Robo-Advisor ', selecteer de knop 'Portfolio bewerken' → bekijk de lijst met beschikbare beleggingsportfolios.

Als je je beleggingsstrategie wijzigt, kun je de modelportfolio maar één keer per maand aanpassen. Bovendien kun je alleen overschakelen naar een portfolio met een lager risico dan de portfolio waarin je tot dusver hebt belegd.

Door van portfolio te wisselen, worden je bestaande posities gekocht en verkocht. Hiervoor worden geen aparte kosten in rekening gebracht.