Wat is een effectenmakelaar?

Om aandelen te kopen, heb je de hulp nodig van een effectenmakelaar die bevoegd is om verhandelbare financiële activa rechtstreeks van aandelenmarkten namens jou te kopen. Revolut Securites Europe UAB biedt klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om aandelen te kopen en verkopen op een niet-adviesbasis via de Revolut app (d.w.z. alleen uitvoering) en verzendt deze orders naar een externe broker.

Als je een klant bent van Revolut Trading Ltd., bekijk dan het antwoord op deze vraag hier.

Om te zien welke Revolut Trading Entiteit jouw dienstaanbieder is, klik je hier.