Hoe sluit ik mijn handelsrekening?

Je kunt je trading-rekening sluiten door de Revolut-app te openen en naar het gedeelte Aandelen te gaan.

By tapping op de drie puntjes op de rechterkant van het scherm en selecteer 'Trading-rekening sluiten'. Vervolgensdoor akkoord te gaan met de voorwaarden voor het sluiten van de Trading-rekening zoals weergegeven op het scherm. Hiermee ga je akkoord met het sluiten van je Trading-rekening (en de verkoop van je aandelen) bij Revolut.

De rekening wordt in 4 stappen gesloten:

Stap 1: Nadat je ons een verzoek hebt gestuurd om je account te sluiten, worden je activa verkocht. Na verkoop van de aandelen volgt een afwikkelingsproces van 2 dagen.

Stap 2: Zodra de fonsen zijn vereffend, worden ze overgemaakt naar je Revolut -betaalrekening.

Stap 3: Het resterende saldo op je beleggingsrekening wordt overgemaakt naar je Revolut -betaalrekening. Bezoek de rekeningen-pagina in je app en selecteer USD om je saldo te bekijken.

Stap 4: zodra je Trading-rekening op $ 0 staat, wordt deze gesloten.