Mijn handelsafschriften en -rapporten openen

Je kunt je trading-overzichten rechtstreeks openen vanaf de startpagina van je Aandelen door te klikken op de drie puntjes aan de rechterkant van het scherm te kiezen. Selecteer vervolgens 'Overzichten' voor trading-overzichten en 'Repporten' voor Kosten-en toeslagenoverzichten.

Je kunt je Trading afschriften downloaden als PDF of CSV.

Kostenoverzichten worden aan het begin van elk jaar opgesteld.

Als je eerder een Trading-rekening bij Revolut had, kun je nog steeds je vorige afschriften via de klantenondersteuning.