Hoe open ik een Trading-rekening?

Om een trading-rekening te openen bij Revolut Securities Europe UAB, je identiteit verifiëren en voldoen aan de volgende vereisten:

• Ten minste 18 jaar oud zijn
  • Een geldig Nationaal Identificatienummer
  • Beschikken over ten minste de 7.3versie van de Revolut app

Je kunt een aanvraag indienen in het gedeelte 'Aandelen' door te klikken op 'Aan de slag'. Het verwerken van je aanvraag duurt meestal tot 48 uur. We nemen contact met je op wanneer je trading-rekening klaar is voor gebruik, of om je om meer informatie te vragen.

Wanneer je je belastingidentificatienummer opgeeft tijdens het aanmeldingsproces, zorg er dan voor dat het overeenkomt met het land waar je woont volgens je in-app gegevens. Meer informatie over de vereiste informatie vind je hier en meer informatie over geldige nationale identificatienummers vind je hier.

Trading-rekeningen zijn beschikbaar bij alle Revolut-plannen.