Welke informatie moet ik verstrekken tijdens de instapprocedure voor Trading?

Tijdens de onboarding voor trading moet je de volgende items opgeven.

Belastingidentificatienummer voor het land van verblijf in de app:

• Zorg ervoor dat je TIN(s) informatie juist is door te tikken op 'Rekening' → 'Persoonlijke gegevens' → 'Aanvullende informatie' → 'Fiscale woonplaatsen';
  • Je kunt je woonland vinden door te tikken op Profielfoto linksboven op het scherm → 'Rekening' → 'Persoonlijke gegevens' → 'Woonadres'.

Nationaliteits-ID:

• Hier is een lijst met geldige vormen van nationale ID's.

Daarna voeren we verificatiecontroles uit. Het registratieproces kan in de volgende omstandigheden worden geweigerd of vertraagd:

• Je geeft een onjuist TIN op. De TIN(s) in je profiel moet(en) overeenkomen met de TIN(s) die je invoert tijdens het registratieproces. Je kunt je TIN(s) hier bewerken;
  • Als je eerder een trading-rekening hebt gehad bij Revolut, moeten we een aantal extra controles uitvoeren voordat we de registratie kunnen goedkeuren.