Hoe weet ik of mijn rekening voor aandelenhandel is gemigreerd naar de Europese handelsentiteit?

Als je rekening voor aandelenhandel is gemigreerd naar onze Europese handelsentiteit, Revolut Securities Europe UAB, heb je een e-mail van ons ontvangen waarin wordt bevestigd dat de migratie is voltooid.

Je kunt in de Revolut-app zien welke Revolut-handelsentiteit je diensten verleent door deze stappen te volgen:

• Klik op het tabblad 'Aandelen'' in je Revolut-app
  • Scroll omlaag naar de onderkant van de pagina

Als je diensten worden geleverd door Revolut Securities Europe UAB, is je rekening al gemigreerd!

Houd er rekening mee dat als je een inwoner van de EER bent en na 16 maart 2023 een rekening voor aandelenhandel hebt geopend, je rechtstreeks hoort bij de Europese entiteit voor aandelenhandel.

Als je diensten worden geleverd door Revolut Trading Ltd en je een inwoner van de EER bent, is je rekening nog niet gemigreerd. Bekijk de informatie in onze app en in de e-mail die we naar klanten hebben gestuurd op 20-04-2023 om te zien welke stappen je mogelijk nog moet nemen.