Ik wil niet dat mijn rekening wordt overgezet, wat kan ik doen?

Als je je wilt afmelden voor deze overzetting, kun je dit doen door je trading-rekening in de Revolut-app af te sluiten, maar we zouden het jammer vinden je te zien weggaan. Je kunt dit doen door te navigeren naar het tabblad "Aandelen" in de Revolut-app en te klikken op "Meer" → "Instellingen" → Selecteren van "Trading-rekening sluiten".

Om ervoor te zorgen dat je rekening niet wordt overgezet, raden we je aan deze actie uit te voeren vóór 20/06/2023.