Wat moet ik doen om ervoor te zorgen dat mijn trading-rekening succesvol wordt overgezet naar de Europese trading-entiteit?

Je kunt de Bedrijfsvoorwaarden voor Revolut Securities Europe UAB bekijken door hier te klikken. Voor een samenvatting op hoog niveau van de wijzigingen, klik hier. Gelieve deze informatie door te nemen.

De meeste klanten hoeven verder niets te doen.

Echter, in sommige gevallen, voordat we je trading-rekening kunnen overzetten, moeten we wat aanvullende informatie verzamelen om ervoor te zorgen dat je trading-rekening voldoet aan de wettelijke vereisten van Revolut Securities Europe UAB, onze nieuwe Europese trading-entiteit. Als dit het geval is, hebben wij al contact met je opgenomen om je dit te laten weten en hebben wij je gevraagd de informatie te verstrekken via de Revolut-app.

Als je de gevraagde informatie niet verstrekt, kunnen wij je trading-rekening niet overzetten naar onze Europese trading-entiteit en wordt je rekening gesloten.