Hoe kan ik het Kooporderblok activeren?

Het Kooporderblok is standaard gedesactiveerd. Als je je aangemeld hebt voor aandelenhandel, kun je het zo activeren:

• Open je Revolut-app en ga naar 'Aandelen';
  • Tik op de drie puntjes naast de 'sociaal'-knop en selecteer 'Instellingen' om toegang te krijgen tot het Kooporderblok;
  • Klik op Kooporderblok, lees de Voorwaarden aandachtig en aanvaard deze om het Kooporderblok te activeren.

Na activering werkt het Kooporderblok meteen

Na activering kun je geen nieuwe kooporders plaatsen in je Revolut Trading-rekening tot je het Kooporderblok weer uitschakelt (door gebruik te maken van dezelfde toggle). Het Kooporderblok uitschakelen duurt 48 uur (2 kalenderdagen).