Hoe kan ik het Kooporderblok desactiveren?

Als je het Kooporderblok hebt geactiveerd en het nu weer wilt uitschakelen, kun je hiervoor dezelfde toggle gebruiken die je ook hebt gebruikt bij de activering. Volg hiervoor de volgende stappen:

• Open je Revolut-app en ga naar 'Aandelen';
  • Tik op de drie puntjes naast de 'social'-knop en selecteer 'Instellingen' om toegang te krijgen tot het Kooporderblok;
  • Klik op Kooporderblok, lees de voorwaarden aandachtig en aanvaard de voorwaarden om het Kooporderblok te activeren.

Het Kooporderblok uitschakelen duurt 48 uur (2 kalenderdagen). Tijdens deze periode kunnen er geen nieuwe kooporders worden ingediend.

Zodra de 48 uur (2 kalenderdagen) zijn afgelopen en het Kooporderblok is uitgeschakeld, kun je opnieuw aandelen aankopen.