Kan ik mijn lopende handelsorder annuleren?

Je kunt orders in behandeling voor een aandeel bekijken door naar de Aandelenpagina te gaanin de Revolut-app en dan naar het tabblad “Orders” te gaan.

Als je een order in behandeling wilt annuleren, kun je:

1. 1. Op de order tikken die je wilt annuleren, wat je naar de pagina met ordergegevens brengt, en op de knop Annuleren tikken, of
  2. 2. Naar links vegen in de order die je wilt annuleren en op de knop Annuleren tikken

Je kunt een uitgevoerde order niet annuleren of terugdraaien.

Houd er rekening mee dat annuleringen mogelijk niet op tijd worden verwerkt.