Mijn aandelenpositie sluiten

Als je je volledige aandelenpositie wilt sluiten, moet je een op hoeveelheid gebaseerde, in plaats van een op prijs gebaseerde, order indienen.

Bijvoorbeeld, als je 0,482 eenheden van AAPL - ( $ 79 in de huidige marktwaarde - in je Trading-rekening hebt, en je wilt alles verkopen:

1. Klik je op de knop 'Verkopen';
  2. Dien een order in op basis van hoeveelheid in de AAPL-cel. Je kunt handmatig 0,482 invoeren of 'Max' selecteren om automatisch de maximale hoeveelheid in te vullen die je kunt verkopen;
  3. Klik op de knop 'AAPL verkopen' om je order te verzenden.

Als je het USD-veld gebruikt om de huidige marktwaarde van $ 79 in te voeren, wordt er een op prijs gebaseerde order ingediend. Vanwege fluctuerende prijzen kan met prijsgebaseerde orders niet worden gegarandeerd dat je volledige aandelenbezit wordt verkocht.

Geld opnemen naar je betaalrekening is alleen beschikbaar nadat de trade is afgewikkeld. Dit duurt normaal gesproken 2 handelsdagen. Het geld wordt op je USD-betaalrekening gestort.