Wat is een periodieke aankoop-order en hoe werkt het?

Met een periodieke aankoop-order wordt het kopen van aandelen of ETF's geautomatiseerd. Je kunt kiezen welk instrument je wilt kopen, hoeveel je wilt kopen en hoe vaak je wilt kopen.

Volg deze stappen om een periodieke aankoop-order in te stellen:

1. ga naar de in-app 'Beleggen'-tab;
  2. Tik op 'Trading' en selecteer het gewenste instrument;
  3. Tik op 'Kopen' in de rechterbovenhoek van het orderscherm;
  4. Er verschijnt een vervolgkeuzemenu 'Marktorder' dat de beschikbare ordertypes toont;
  5. Tik op 'Periodieke aankoop'.

Future-order worden één uur na de opening van de markt geplaatst. Als de geplande order op een niet-handelsdag valt, wordt de order op de volgende handelsdag uitgevoerd.