Potrzebujesz pomocy?

Wpisz poniżej swoje pytanie, aby uzyskać odpowiedź.

Wyłącz śledzenie wydatków

Włączanie i wyłączanie śledzenia wydatków

  • Kliknij swój profil
  • Kliknij „Ustawienia” (może być konieczne przewinięcie w dół)
  • Kliknij „Produkty”
  • Wybierz „Wydatki”
  • Włącz lub wyłącz „Śledzenie wydatków”

Wyłączenie funkcji Wydatki spowoduje, że Ty i członkowie Twojego zespołu nie będziecie mogli dołączać paragonów ani śledzić wydatków firmowych.

Gdy Wydatki są wyłączone, nowe transakcje nie będą tworzyć wydatków.

Włączanie i wyłączanie Wydatków na konkretnej karcie debetowej

  • Przejdź do sekcji Karty i wybierz kartę.
  • Wybierz Ustawienia
  • Przesuń przełącznik, aby włączyć lub wyłączyć raportowanie wydatków dla tej karty

Wyłączanie Wydatków dla członków zespołu

Możesz wyłączyć Wydatki dla konkretnych członków zespołu, przenosząc ich do roli niestandardowej bez uprawnień do Wydatków. Aby dowiedzieć się, jak to zrobić, przeczytaj te Często zadawane pytania.