Jak klienci mogą zarządzać swoją subskrypcją?
Co to jest portal klienta?
Portal może być używany przez klientów do zarządzania płatnościami na rzecz usługodawcy, który korzysta z platformy do zarządzania subskrypcjami Revolut.
Jak klient może zalogować się do portalu?
Aby korzystać z portalu, klient nie musi mieć konta w Revolut ani Revolut Business. Jeśli klient wykupi subskrypcję u usługodawcy, otrzyma e-mail z potwierdzeniem rozpoczęcia subskrypcji oraz unikalnym linkiem do portalu.
Jeśli klient ma subskrypcje u wielu usługodawców, każdy usługodawca udostępni inny link do portalu, aby klient mógł wyświetlać każdą subskrypcję osobno.
Wszelkie informacje w portalu są przekazywane nam przez usługodawcę. Jeśli klient uważa, że jakiekolwiek informacje są nieprawidłowe, powinien skontaktować się bezpośrednio z usługodawcą, który udostępnił mu link do portalu.
Jakie czynności klient może wykonać w panelu?
- Wyświetlać lub anulować subskrypcję u usługodawcy
- Aktualizować lub usuwać informacje o płatności. Usunięcie metody płatności nie anuluje subskrypcji u usługodawcy. Aby anulować subskrypcję u usługodawcy, klient musi postępować zgodnie z procesem anulowania usługodawcy
Usługodawca odpowiada za zapewnienie, że klient jest jedyną osobą mającą dostęp do swojego portalu. Jeśli klient ma jakiekolwiek pytania dotyczące warunków usługodawcy, w tym zasad anulowania i zwrotów, powinien skontaktować się z usługodawcą. Nie kontrolujemy warunków usługodawcy.
Czy klient może stracić dostęp do portalu?
Klient może w każdej chwili zrezygnować z korzystania z Portalu. My również możemy w każdej chwili i z dowolnego powodu zawiesić lub zakończyć dostęp Klienta do Portalu, na przykład jeśli podejrzewamy, że Klient korzysta z Portalu w sposób nieuczciwy, niewłaściwy lub szkodzący naszej reputacji, lub jeśli wymaga tego prawo.