W czym możemy pomóc?

W jaki sposób mogę usunąć budżet?

Jeśli dojdziesz do wniosku, że nie chcesz już zarządzać swoim budżetem, zawsze możesz usunąć kategorie budżetu i zachować limit całkowity lub po prostu usunąć wszystkie budżety. Aby to zrobić, postępuj zgodnie z poniższą instrukcją:

1. Przejdź do strony głównej (zakładka Konta), przewiń stronę do sekcji Statystyki i kliknij kafelek Pozostała kwota budżetu lub przejdź do ekranu Statystyki (ikona wykresu w prawym górnym rogu pulpitu) i wybierz opcję Budżet.

2. Jeśli chcesz usunąć wyłącznie swoje kategorie budżetu, przewiń stronę do sekcji Kategorie w budżecie i kliknij przycisk Zarządzaj. By usunąć wszystkie kategorie, wybierz opcję Dezaktywuj kategorie budżetu i kliknij przycisk Dezaktywuj.

3. Jeśli chcesz usunąć wszystkie swoje budżety, w tym limit całkowity, kliknij znajdujący się w prawym górnym rogu ekranu przycisk Zarządzaj. By usunąć wszystkie budżety, wybierz opcję Dezaktywuj budżet i kliknij przycisk Dezaktywuj.

Zapamiętamy Twoje ostatnie ustawienia zarządzania budżetem na wypadek ponownego włączenia usługi tak, aby można je było później z łatwością przywrócić, włącznie z kategoriami.

Powiązane artykuły