Potrzebujesz pomocy?

Wpisz poniżej swoje pytanie, aby uzyskać odpowiedź.

Zablokuj innego użytkownika Revolut

Nie możesz całkowicie usunąć użytkownika Revolut ze swoich kontaktów w Revolut. Możesz jednak w dowolnym momencie zablokować innego użytkownika Revolut. Wtedy nie będzie on mógł wysyłać Ci wiadomości ani pieniędzy, otrzymywać od Ciebie pieniędzy ani dodawać Cię do Wspólnych rachunków.

Zablokuj kogoś w aplikacji

  • Przejdź do sekcji Płatności w dolnym menu
  • Wyszukaj i wybierz klienta Revolut
  • Stuknij ikonę profilu w prawym górnym rogu.
  • Wybierz „Zablokuj”.

Jeśli zdecydujesz się zablokować daną osobę, możesz ją ponownie odblokować, wykonując dokładnie te same czynności.