Potrzebujesz pomocy?

Wpisz poniżej swoje pytanie, aby uzyskać odpowiedź.

Usuń historię czatu z innym klientem Revolut

Jak usunąć historię czatu?

Aby usunąć historię czatu z klientem Revolut, wykonaj poniższe kroki

  • Przejdź do sekcji Przelewy w dolnym menu
  • Wybierz kontakt Revolut, którego czat chcesz usunąć
  • Stuknij ikonę profilu w prawym górnym rogu
  • Przewiń w dół i stuknij „Usuń czat”

Twoje wiadomości z tym klientem zostaną usunięte, a klient nie będzie już widoczny w sekcji Przelewy. Historia transakcji pozostanie jednak widoczna w historii transakcji.

Czy po usunięciu czatu mogę nadal dokonywać transakcji z tym klientem?

Możesz nadal wysyłać lub prosić o pieniądze od tego klienta, wyszukując jego Revtag i korzystając z istniejących ścieżek przelewu. Więcej informacji znajdziesz w Często zadawanych pytaniach.

Jeśli nie chcesz otrzymywać transakcji ani wiadomości od tego klienta, możesz go zablokować. Więcej informacji znajdziesz w Często zadawanych pytaniach