Ai nevoie de o mână de ajutor?

Pune o întrebare mai jos pentru a primi un răspuns.

Dezactivează urmărirea cheltuielilor

Pentru a activa sau dezactiva urmărirea cheltuielilor

  • Apasă pe profilul tău
  • Apasă pe „Setări” (poate fi necesar să derulezi în jos)
  • Apasă pe „Produse”
  • Selectează „Cheltuieli”
  • Activează sau dezactivează „Urmărirea cheltuielilor”

Dacă dezactivezi funcția Cheltuieli, nici tu, nici membrii echipei tale nu veți mai putea atașa chitanțe sau urmări cheltuielile de afaceri.

Nu se creează cheltuieli din tranzacționările noi cât timp Cheltuieli este dezactivat.

Pentru a activa sau dezactiva cheltuielile pe un anumit card de debit

  • Mergi la Carduri și alege un card
  • Selectează „Setări”
  • Comută în comutator pentru a activa sau dezactiva „Raportarea cheltuielilor” pentru acest card

Dezactivarea cheltuielilor pentru membrii echipei tale

Poți dezactiva Cheltuieli pentru anumiți membri ai echipei mutându-i într-un rol personalizat fără permisiuni pentru Cheltuieli. Pentru a afla cum, citește această Întrebare frecventă.