Ai nevoie de o mână de ajutor?

Pune o întrebare mai jos pentru a primi un răspuns.

Blochează un alt client Revolut

Nu poți înlătura complet un client Revolut din contactele tale Revolut. Cu toate acestea, poți bloca oricând un alt client Revolut. Acel client nu va mai putea să îți trimită mesaje, să îți trimită bani, să primească bani de la tine sau să te adauge în Cheltuieli de grup.

Blochează pe cineva în aplicație

  • Mergi la Plăți în meniul de jos
  • Caută și selectează clientul Revolut
  • Apasă pictograma profilului său din colțul din dreapta sus
  • Selectează „Blocare”

Dacă alegi să blochezi această persoană, poți urma aceiași pași pentru a o debloca.