Ai nevoie de o mână de ajutor?

Pune o întrebare mai jos pentru a primi un răspuns.

Șterge istoricul meu de chat cu un alt client Revolut

Cum îmi șterg istoricul de chat?

Pentru a-ți șterge istoricul de chat cu un client Revolut, urmează pașii de mai jos

  • Mergi la „Plăți” în meniul de jos
  • Selectează contactul Revolut al cărui chat vrei să îl ștergi
  • Apasă pictograma profilului său din colțul din dreapta sus
  • Derulează în jos și apasă pe „Șterge chatul”

Mesajele tale cu acest client vor fi șterse, iar clientul nu va mai apărea în Plăți. Totuși, istoricul tău de tranzacționare va rămâne vizibil în istoricul tău de tranzacționare.

Pot face tranzacționare cu acest client după ștergerea chatului?

Poți continua să trimiți sau să soliciți bani de la acest client căutându-i Revtag-ul folosind fluxurile de transfer existente. Vezi această Întrebare frecventă pentru mai multe informații.

Dacă nu vrei să primești tranzacționări sau mesaje de la acest client, îl poți bloca. Vezi această Întrebare frecventă pentru mai multe informații