Zišla by sa vám pomoc?

Stačí zadať otázku nižšie a odpoveď máte hneď.

Vymazať históriu četu s iným zákazníkom Revolutu

Ako vymažem históriu četu?

Ak chcete vymazať históriu četu so zákazníkom Revolutu, postupujte podľa nasledujúcich krokov.

  • V dolnom menu prejdite na Platby.
  • Vyberte kontakt v Revolute, ktorého čet chcete vymazať.
  • Ťuknite na ikonu jeho profilu v pravom hornom rohu.
  • Posuňte sa nadol a ťuknite na možnosť Vymazať čet.

Vaše správy s týmto zákazníkom budú vymazané a zákazník sa už nebude zobrazovať v časti Platby. Vaša história transakcií však zostane viditeľná v histórii transakcií.

Môžem s týmto zákazníkom vykonávať transakcie aj po vymazaní četu?

Peniaze môžete tomuto zákazníkovi naďalej posielať alebo od neho žiadať tak, že vyhľadáte jeho Revtag pomocou existujúcich postupov prevodu. Viac informácií nájdete v týchto najčastejších otázkach.

Ak nechcete od tohto zákazníka dostávať transakcie ani správy, môžete ho zablokovať. Viac informácií nájdete v týchto najčastejších otázkach.