Behöver du hjälp?

Ställ din fråga nedan för att få svar.

Inaktivera utgiftsspårning

Aktivera eller inaktivera utgiftsspårning

  • Klicka på din profil
  • Klicka på "inställningar" (du kan behöva scrolla ner)
  • Klicka på "Produkter"
  • Välj "Utgifter"
  • Slå på eller av "Utgiftsspårning"

Om du inaktiverar Utgifter kan varken du eller dina teammedlemmar bifoga kvitton eller spåra företagsutgifter längre.

Inga utgifter skapas från nya transaktioner när Utgifter är avstängt.

Aktivera eller inaktivera Utgifter på ett specifikt betalkort

  • Gå till Kort och välj ett kort
  • Tryck på Inställningar
  • Tryck på växlingsknappen för att aktivera eller inaktivera Utgiftsrapportering för kortet.

Inaktivera Utgifter för dina teammedlemmar

Du kan stänga av Utgifter för specifika teammedlemmar genom att flytta dem till en anpassad roll utan behörigheter för Utgifter. Läs dessa Vanliga frågor och svar för att ta reda på hur.