Hur kan jag lägga till pengar på mitt Revolut-konto?

För att lägga till pengar på ditt Revolut-konto måste du först välja valutan du vill lägga till och sedan trycka på “+ Lägg till pengar” på hemskärmen.

Du kan välja mellan en av följande metoder:

Banköverföring

Använd dina kontouppgifter för att göra en överföring till Revolut. Läs mer om överföringar i denna artikel.

Om du har problem med banköverföringen, läs här.

Från en annan Revolut-användare (alternativet syns när du trycker på Överför)

Begär pengar från dina Revolut-vänner. Läs mer om att begära pengar från Revolut-användare i denna artikel.

Betal- eller kreditkort

Välj valuta och ange kortuppgifterna – vissa korttyper kan medföra en avgift. Läs mer om att lägga till pengar med kort i denna artikel.

Om du upplever problem med kortpåfyllningar kan du läsa mer i denna artikel.

Med Apple eller Google Pay

Istället för att ange kortuppgifter kan du lägga till pengar snabbt med din valda tjänst. Läs mer om att lägga till pengar med Apple/Google Pay i denna artikel.

auktoriserade