Min kortinsättning misslyckades

Om din kortinsättning misslyckas kan du prova en annan metod för att lägga till pengar på ditt konto. Till exempel Apple Pay, Google Pay, banköverföring eller med ett annat kort.

Vanliga orsaker till att kortinsättningar misslyckas:

Du har överskridit dagliga eller veckovisa gränser:

Det finns gränser för kortinsättningar. Lokala regler och förordninga kan också innebära en insättningsgräns och överskridande av dessa gränser kan leda till att din kortinsättning misslyckas. Läs dessa vanliga frågor för mer information om gränser för kortinsättningar.

3D Secure misslyckades:

Insättningen autentiserades inte med hjälp av din bank. Detta görs vanligtvis via en notis från din bankapp eller ett engångslösenord som skickas till dig via sms.

Extern bank nekar:

Din bank har nekat denna transaktion. Du kan kontakta dem för mer information, eller läsa den här artikeln om vad du kan göra när detta händer.

Otillräckligt saldo

Du har inte tillräckligt med pengar på kontot du försöker fylla på från.

Tekniska problem:

De är oftast tillfälliga och i det här fallet bör du försöka igen senare. Under tiden kan du alltid försöka lägga till pengar med ett annat kort eller med en annan metod.

Så här kontrollerar du varför din insättning misslyckades:

1. Gå till din Transaktionshistorik från fliken Hem.
  2. Tryck på den misslyckade insättningen.
  3. Tryck på Få hjälp längst ned på skärmen för att se felsökningssteg och få mer information

Du kan också chatta med vårt supportteam.