Hur man delar en nota med en Revolut-användare

Du kan dela en utgift med dina kontakter i några få knapptryckningar. Det enda du behöver göra är att välja betalningen, trycka på Dela utgift, välja din Revolut-vän eller kontakt och trycka på Fortsätt.

Du kan justera de individuella beloppen som ska betalas eller bara trycka på Dela kostnad för att dela upp kostnaden jämnt. Dina kontakter får en avisering med en begäran om beloppet som ska betalas, som de kan godkänna eller annullera. När beloppet har godkänts kommer pengarna direkt in på ditt konto.

Vi tar inte ut några avgifter för att dela utgifter, och den kan lösas i någon av våra godkända valutor: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.