Vem får tillgång till loungen med SmartDelay?

SmartDelay aktiverar en passbegäran för dig plus 1 sällskap på Premium-paket, eller 3 sällskap på Metal. Ultra-paketet ger obegränsad gratis tillgång till lounger oavsett om ett flyg är försenat eller inte. Ultra-kunder måste dock köpa pass för sällskap, tillgängliga i Revolut-appen.

Så här hittar du ditt SmartDelay-pass:

1. Gå till Livsstil.
  2. Välj Resor.
  3. Välj Lounger.
  4. Tryck på SmartDelay.

När du har fått SmartDelay-passet kan det användas under 36 timmar från tidpunkten när det utfärdas (baseras på lokal tid i Storbritannien) på ursprungsflygplatsen. Beroende på var du befinner dig i världen när loungepasset utfärdas kan du ha mer än 48 timmar eller mindre än 48 timmar på dig att lösa in loungepasset (den kortaste giltighetstiden för ett loungepass är 36 timmar).

Loungepass kan inte överföras – det betyder att de endast kan användas av kortinnehavare och resesällskapet vars flyg är över 1 timme försenat. Så länge de registrerade flyget minst 2 timmar före den planerade avgångstiden och de har fått ett gratis loungepass.

Villkor för SmartDelay