Hur skapar jag en Budget?

Så här skapar du en budget:

1. Gå till Hem (där du kan se ditt saldo).
  2. Tryck på Analys-ikonen i det övre högra hörnet (de tre pelarna bredvid sökfältet).
  3. Välj Budget.
  4. Tryck på Ställ in budget för att ange din budget.
  5. Välj frekvens (månadsvis eller veckovis) och startdatum för din budgetcykel.
  6. Fördela din budget till specifika kategorier som Livsmedel, Shopping, Restauranger osv.
  7. Tryck på Klart för att bekräfta när du är nöjd.

Så här skapar du budgetkategorier direkt:

1. Gå till Hem (där du ser ditt saldo).
  2. Tryck på Analys- ikonen i det övre högra hörnet (tre streck bredvid sökfältet).
  3. Tryck på Lägg till kategoribudget.
  4. Ange önskat belopp för varje kategori bredvid de kategorier du vill inkludera.
  5. Tryck på Klar när du är färdig.

Summan av kategoribudgetarna räknas automatiskt som din totala budget.

Din standardvaluta används automatiskt som valuta för din budget. Det går inte att ändra denna valuta.

Vår budgetfunktion ger dig kontroll över dina utgifter och hjälper dig att hålla dig inom dina ekonomiska gränser. En budget gör det enklare att hantera pengar och förbättra sina finanser.