Hur tar jag bort en Budget?

Om du inte längre behöver en budget kan du ta bort den totala budgeten eller bara ändra budgetkategorierna. Så här gör du:

Radera den totala budgeten:

• Gå till hemskärmen → tryck på Analys i det övre högra hörnet → välj Budget. Eller från hemskärmen, välj Spenderat denna månad.
  • För att radera alla budgetar, inklusive den totala gränsen, tryck på budgeten → tryck på Återställ uppe till höger → tryck på Inaktivera.

Radera budgetkategorin:

• Gå till hemskärmen → tryck på Analys i det övre högra hörnet → välj Budget . Eller välj Spenderat denna månad från hemskärmen.
  • Om du vill ta bort dina budgetkategorier trycker du på budget → välj Budgetkategorier → infoga 0 bredvid varje kategori som du vill sluta använda.