Hur redigerar jag en Budget?

Du kan redigera befintliga budgetar genom att gå till startskärmen → öppna Analys i det övre högra hörnet → trycka på 📊 Budget . Eller så kan du använda Analys-widgeten på huvudskärmen. Så här gör du:

• Korrigera din budgetgräns genom att trycka under saldot.
  • Uppdatera frekvensen (rullande månadsvis eller veckovis) och startdatum för din budgetcykel.
  • Välj vilken kategori du vill ändra och uppdatera dem genom att trycka på Nästa.
  • Tryck på Klar och bekräfta.