Hur kan jag se Analys för olika cykler?

Du kan välja vilka konton som ska visas i utgiftsdiagrammet och även ändra själva diagrammets cykel.

Varje vald cykel visar de totala utgifterna och en detaljerad uppdelning per kategori. För att se föregående cykel, svep åt höger i diagrammet.

Du kan ändra datum och cykler genom att trycka på den aktuella cykeln med hjälp av rullgardinsmenyn. Här kan du också återställa cykeln.

Den budgeteringscykel du ställer in avgör din analyscykel. Du kan justera budgeteringscykeln så att den stämmer överens med din inkomstcykel, och den återställs varje gång i början av cykeln. För mer information om hur du skapar en budget, läs följande artikel.