Hur fungerar funktionen Analys?

Revolut Analys samlar dina utgifter och schemalagda betalningar från alla dina Revolut-konton på ett ställe.

Med Analys kan du spåra din dagliga, veckovisa, månatliga eller årliga utgiftsfördelning, ställa in budgetar, jämföra utgifterna med tidigare perioder och förstå utgiftskategorier, specifika handlare och platser. Du kan också skapa anpassade kategorier, lägga till transaktioner i dem och länka betalningar när du använder funktionen Dela utgift.

För att komma igång med att hantera din ekonomi med Analys:

• Gå till hemskärmen → tryck på Analys-ikonen längst uppe till höger.
  • Lägg till widgeten på startsidan genom att trycka på knappen ”+” i widgetavsnittet.