Så här skapar du anpassade kategorier

Du kan lägga till nya anpassade kategorier och ändra hur de visas.

Så här lägger du till en ny kategori:

• Tryck på Hantera, från utgiftssidan under diagrammet.
  • Välj Lägg till kategori (om du redan har anpassade kategorier måste du bläddra längst ner i listan).
  • Ange ett namn och en bild för kategorin.
  • Tryck på Fortsätt.
  • Välj de transaktioner som du vill lägga till i denna kategori.
  • Om du vill att alla framtida transaktioner från denna handlare ska läggas till i denna kategori väljer du Lägg till alla från denna handlare. Annars väljer du bara Lägg till endast denna transaktion.