Vad är Alla tillgångar i Analys och hur kan jag se det?

Med funktionen Alla tillgångar kan du se dina tillgångar och skulder, samt en uppdelning av dessa på olika segment.

För att se alla dina tillgångar i detalj kan du:

• Gå till avsnittet Analys från hemskärmen, eller tryck på widgeten Alla tillgångar på startskärmen.
  • Välj kontobytets uppdelning.
  • Välj Alla tillgångar.
  • Detta tar dig till fliken Tillgångar, bredvid vilken du också kan hitta fliken Skulder.

Om du vill se detaljer om tillgångar eller skulder i olika segment kan du klicka på det specifika segmentet och se detaljerna.