Kan jag namnge mitt eSIM?

För Android-telefoner kan du under eSIM-installationen märka (namnge) ditt nya eSIM. Du kan till exempel märka ditt nya eSIM med "Resor" och ditt befintliga fysiska SIM-kort med "Personligt" (om du inte byter namn på ditt eSIM får det normalt namnet "Sekundärt").

Du använder dessa etiketter när du väljer vilket SIM-kort/eSIM du vill använda för datatjänster.

När samtal och SMS är tillgängliga för Revolut eSIM kan du använda dessa etiketter för att välja vilket eSIM du vill använda för att ringa/ta emot samtal och skicka/ta emot SMS.

Om du ändrar dig senare kan du redigera etiketterna genom att gå till:

Inställningar → tryck antingen på Mobil eller Mobildata → tryck på numret som du vill ändra en etikett för → tryck på Etikett för mobildataplan → välj en ny etikett eller ange en anpassad etikett.