Hur kommer jag åt eSIM med Revolut?

Öppna Revolut-appen, välj Livsstil i fältet längst ner och tryck sen på eSIM.

Du måste ha appversion 10.14 eller senare för att kunna använda eSIM samt ha en eSIM-kompatibel enhet.

eSIM-tjänster (tillhandahållna av Revolut Ltd) är för närvarande tillgängligt för alla paket i Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike. Vi jobbar på att lansera tjänsten i fler länder. Håll utkik om den inte är tillgänglig på din plats än.

Läs våra Vanliga frågor och svar om eSIM för mer information.